Over advocaatvoorhuurrecht.nl

Op deze website vindt u allerlei informatie over het huurrecht. Naast deze informatievoorziening proberen wij u ook verder te helpen middels contactmogelijkheden met huurrecht-advocaten aan te bieden.

Eigendom website

De website www.advocaatvoorhuurrecht.nl is eigendom van IDTI.nl. IDTI is gevestigd te Utrecht. Kvk nummer 51618435. IDTI is expert op het gebied van website ontwikkeling. IDTI heeft echter geen advocaten in dienst. Daarom werken wij samen met advocaten en juristen. Hoe dat precies werkt, leest u hieronder.

Samenwerking met derden

Voor een goede inhoudelijke beantwoording van de juridische vragen, werkt IDTI samen met een of meer juridische partners. Deze partners zijn geschoold in juridische zaken. Tevens hebben zij een bewezen 'track-record' en dus ervaring met het correct en accuraat beantwoorden van juridische vragen. Bovendien hebben zij voldoende kennis en ervaring om samen met u de rechtszaal in te gaan om uw belangen te verdedigen.

Interesse in samenwerking

Bent u advocaat of jurist? Denkt u een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteitsverbetering van deze website? Of bent u op andere wijze geïnteresseerd om met ons samen te werken? Wij staan open voor uw tips en adviezen! Neem via het contact formulier contact op met de redactie van advocaatvoorhuurrecht.nl.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 75

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op