Uw vraag aan ons

U kan op verschillende manieren contact opnemen met een van de aangesloten advocaten. het snelste is per telefoon middels het vermelde 085-telefoonnummer. De vraag naar juridisch advies stijgt sterk. Daarom maken steeds meer mensen gebruik van onze juridische dienstverlening. Indien de telefoonlijnen daarom bezet zijn, verzoeken wij u onze voicemail in te spreken. U kan aangeven op welk tijdstip u het liefste wordt teruggebeld.  U kan ook op een later tijdstip nogmaals bellen. Wij werken ondertussen aan de uitbreiding van het aantal lijnen. Uiteraard kan u ons ook emailen!

Ik heb mijn zaak gewonnen. Wanneer keert de tegenpartij uit?

Deze vraag kan u stellen aan de aan u toegewezen advocaat. De redactie van Advocaatvoorhuurrecht.nl heeft geen inzicht in uw dossier.

Wanneer wordt mijn dossier vernietigd?

Uw dossier zal bewaard blijven zolang dat van rechtswege verplicht is. Daarna kan uw dossier vernietigd worden.

Ik wil mijn dossier inzien

Dat kan. Advocaatvoorhuurrecht.nl heeft echter geen inzage in uw dossier. Neem gerust contact op met de aan u toegewezen jurist!

Ik verwacht een bindende uitspraak

Hebt u een contractuele afspraak gemaakt met een van de bij ons aangesloten advocaten? U krijgt uw bindende uitspraak dan direct te horen van uw eigen advocaat. Er kan dus geen 'ruis op de lijn' ontstaan, want Advocaatvoorhuurrecht.nl bemoeit zich niet met de afhandeling van uw klacht of geschil. Advocaatvoorhuurrecht.nl richt zich uitsluitend op het in contact brengen van mensen met juridische kwesties met een jurist of advocaat.

Ik verwacht telefonisch contact

Veelal wordt u binnen 24 uren gebeld. Hebt u geen belletje gehad? Laat ons dat dan weten!

Ik verwacht mijn geld terug

Voor de dienstverlening van Advocaatvoorhuurrecht.nl hoeft u geen geld te betalen. Tenzij dat expliciet staat aangegeven, zoals een kleine bijdrage voor het downloaden van een juridisch eBook of juridisch whitepaper. Indien u geld hebt betaald aan een van onze advocaten, dan kan u rechtstreeks bij deze advocaat navraag doen. Advocaatvoorhuurrecht.nl zit daar niet tussen.

Bel mij terug

Deze service is momenteel nog niet beschikbaar. Indien u echter belt met het genoemde 085-telefoonnummer krijgt u rechtstreeks contact met iemand in ons callcenter. Daar kan u doorgeven op welk telefoonnummer u terug gebeld wilt worden.

Brochures aanvragen

Advocaatvoorhuurrecht.nl werkt uitsluitend online. Wij drukken en verspreiden dus geen drukwerk. Op deze wijze kunnen wij de kosten voor onze dienstverlening zo laag mogelijk houden. En daar profiteert u weer van. Bovendien sparen wij daarmee het milieu.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 75

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op