Middels ons gratis juridisch intakegesprek weet u snel welke juridische vervolgstappen u moet ondernemen om uw huurrechtelijk gelijk te halen. U kunt ons daartoe altijd telefonisch of per mail benaderen zodat uw vraag concreet wordt behandeld. Wij zijn gespecialiseerd in het huurrecht en behandelen daartoe graag uw huur vragen en problemen. Laat u altijd gratis informeren door onze helpdesk zodat u weet welke stappen u moet ondernemen. Gaat u gerechtelijke stappen ondernemen dan kunt u mogelijk profiteren van een juiste huurrecht advocaat of jurist, omdat degene uw zaak inmiddels kent en minder uren kwijt is.

Huurrecht advocaat

Heeft u een huurrechtelijke situatie of probleem waarbij u uw gelijk wilt halen dan kunt u ook handig gebruik maken van het intakegesprek van de huurrecht advocaat. Dit betekent dat de eerste uitleg van juridische diensten geheel gratis zijn totdat u eventueel verder wil procederen. Wordt er geen positief beeld voor u geschetst, dan is het juridisch advies gratis. Indien er echter wel een positief resultaat voor handel ligt, kunt u starten met de procedure.

Zo ziet u dat u via de huurrecht advocaat op een laagdrempelige manier toch een juridische zaak aanhangig kunt maken. Wilt u ook uw gelijk binnen het huurrecht halen neem dan contact op om gratis eerstelijns juridisch advies te krijgen.

Documenten laten checken

Om een object te kunnen huren dient daartoe een huurcontract te worden afgesloten. Dit huurcontract moet uiteraard aan de wet huurrecht voldoen en dus dienen de juiste elementen binnen het huurcontract te zijn opgenomen. Voordat u gaat huren of verhuren doet u er goed aan om het huurcontract middels een gratis juridisch advies te checken op volledigheid. Zodoende weet u zeker dat uw belangen optimaal zijn behartigd.

Verstand van zaken

De juridisch specialist huurrecht heeft veel verstand van zaken en kan u goed van dienst zijn. U kunt met ons altijd contact opnemen om gratis informatie te verkrijgen en om een toelichting te krijgen op uw kansen om uw juridische gelijk te halen. Wij lichten u graag voor over het rechten en wat uw positie is binnen het juridische kader. Wilt u ook aanvullende informatie aangaande uw huurcontract hebben laat u dan gratis informeren door onze juridisch specialisten.

Huurrecht conflicten

Conflicten binnen het huurrecht kunnen vervelende omstandigheden betekenen omdat de huurder en verhuurder niet goed meer met elkaar om kunnen gaan. De huurder en verhuurder zijn echter een huurcontract aangegaan welke door beide partijen is ondertekend. Dit betekent dat beide partijen de uitgangspunten binnen het huurcontract dienen te respecteren. Om een oplossing te vinden binnen een huurconflict kunt u een eerste gratis consult nemen, om zo te bepalen welke vervolgstappen ondernomen moeten worden. Dit kan mogelijk betekenen dat er een bemiddeling tussen beide partijen moet worden gedaan om het huur contract probleem te verhelpen.

Gratis contact en advies

Heeft u een huurrechtelijke vraag op probleem dan kunt u altijd met onze helpdesk contact opnemen om zo enig gratis advies te kunnen verkrijgen. U kunt op die manier snel inschatten wat de volgende juridische stap moet zijn om uw belang te beschermen. Laat u uitgebreid voorlichten door onze huurrecht advocaat.

1. Stel hier vrijblijvend uw juridische vraag
 
Omschrijving juridisch probleem:
 
Wanneer kunnen wij contact met u opnemen? 
Terugbelmoment: Direct   Overdag   In de avond  

2. Vul hier uw contactgegevens in
 
Aanhef: Heer   Mevrouw  
Naam:
Telefoon:
Uw email:
Postcode:
 
  • Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
  • Alle kantoren die deelnemen aan het Omnius Advocatennetwerk voldoen aan de voorwaarden van het Omnius Keurmerk.
  • Alle advocaten van bij Omnius deelnemende kantoren zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

 

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 75

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op