De website www.advocaatvoorhuurrecht.nl is bedoeld om mensen met juridische vragen en problemen in contact te brengen met ter zake deskundige juristen en advocaten.

Eigendom www.advocaatvoorhuurrecht.nl

De website www.advocaatvoorhuurrecht.nl is eigendom van IDTI. IDTI is geregistreerd bij de Kvk te Utrecht onder nummer: 51618435.

Inhoudelijke afwikkeling

Voor een goede kwaliteit van de juridische dienstverlening werkt de redactie van www.advocaatvoorhuurrecht.nl samen met enkele zorgvuldig geselecteerde advocaten. Welke advocatenkantoren dat op enig moment precies zijn staat vermeld op de website. Mocht op enig moment een extra advocaten kantoor willen toetreden tot het netwerk van aangesloten advocaten, dan wordt dus dus niet hier zichtbaar in de algemene voorwaarden. Dit wordt echter meteen vermeld op de website onze 'juridische partners' of een onderdeel van vergelijkbare bewoordingen.

Derden inschakelen

Uit bovenstaande blijkt dus duidelijk dat de redactie mag besluiten om Derden in te schakelen bij het zo goed mogelijk antwoorden van de aan ons gestelde vragen.

Eerstelijns juridisch advies

Uw aanvraag leidt niet automatisch tot een overeenkomst tussen partijen. u krijgt altijd eerst een kosteloze zaak evaluatie. Dan weet u waar u, vanuit juridisch oogpunt, waar u aan toe bent.

Vooraf inzage in kosten

Indien u 'een zaak' hebt, zal de dienstdoende advocaat u vooraf een duidelijk inzicht in de te verwachten kosten geven. U bent niet verplicht dit aanbod te accepteren. De advocaat is niet verplicht een eventueel tegenbod uwerzijds te accepteren. Staat het aanbod u wel aan? Dan gaat u een overeenkomst aan met de dienstdoende advocaat.

Geschillen

Hebt u klachten over advocaatvoorhuurrecht.nl? Laat het ons dan weten. Samen kunnen wij het ongetwijfeld oplossen. Komen wij er niet uit? Dan zijn er 2 mogelijkheden:

  1. Klachten kunnen worden voorgelegd aan het team van www.geschilonline.nl. Wilt u geen gebruik maken van stichting Geschilonline? En komt u er niet uit?
  2. Geschillen zullen in dat geval uitsluitend worden beslecht door de bevoegde rechter in het Arrondissement waar IDTI is gevestigd.
 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 75

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op