Het advocatenkantoor huurrecht Den Haag kan optimaal uw belangen behartigen inzake de verbintenissen voortvloeiend uit een huurcontract. Een huurcontract legt namelijk de onderlinge rechten vast, welke na het ondertekenen uiteraard door beide partijen gehonoreerd moeten worden. Echter de omstandigheden kunnen in de toekomst veranderen waardoor een partij het huurcontract niet meer na kan komen, waardoor een huurconflict kan ontstaan. Het is altijd verstandig om huurcontracten te laten controleren door de advocaat huurrecht maar ook aanvullende juridische ondersteuning is van belang bij huurconflicten. Laat u informeren door het advocatenkantoor huurrecht Den Haag.

Wat doen wij zoal?

Huurt u ons in mogelijk na ons vrijblijvende eerstelijns juridisch advies? Dan kunnen wij u van alle facetten behorende bij het huurrecht van dienst zijn. Wij kunnen u optimaal assisteren aangaande:

  • het controleren van huurcontracten en het juridisch sluitend maken van de uitgangspunten binnen het huurcontract;
  • het begeleiden van het opstarten van een onderneming waarbij een pand moet worden gehuurd;
  • ┬áhet bemiddelen bij huurconflicten voor particulieren en zakelijke markt;
  • het voorbereiden en uitvoeren van juridische en gerechtelijke stappen;
  • het begeleiden van een uitzettingstraject.

Met onze juridische kennis en uitgebreide ervaring binnen het huurrecht kunt u op onze huurrecht advocaten vertrouwen. Uiteraard is het noodzakelijk dat de afspraken helder en juridisch correct zijn binnen het huurcontract. Aanvullende juridische hulp kan van toepassing zijn indien het tot een conflict komt. Laat uw huurrecht belangen helder zijn middels het vragen van advies bij het advocatenkantoor Den Haag.

Bedrijfspanden huren

Om een bedrijf te vestigen dient het onderdak te hebben. Daartoe kan een pand worden gehuurd van een vastgoed beheerder. Het huurcontract wordt daarbij veelal voor de middellange termijn aangegaan. Daarbij dienen de uitgangspunten en voorwaarden van het huren van het pand concreet schriftelijk worden vastgelegd in een huurcontract. Het is dan altijd van groot belang dat het huurcontract juridisch wordt nagekeken op onvolledigheden. Ook dient het contract aan te sluiten bij het te huren object en te voldoen aan de wet op het huurrecht. Laat u door het huurrecht advocatenkantoor Den Haag bijstaan in het traject tot het kunnen huren van een bedrijfspand.

Woning of woonruimte huren

Wilt u een woning of woonruimte huren dan huurt u veelal van een woningcorporatie of een particulier. In beide gevallen dienen de uitgangspunten voor het huren van de ruimte concreet en helder op papier te staan. Bij een woning corporatie zullen de huurcontracten veelal juridisch correct zijn, zodat beide partijen de onderlinge verbintenissen begrijpen. Bij het aangaan van een huurcontract tussen particulieren wordt vaak gebruik gemaakt een door de verhuurder op het internet gevonden standaard huurcontract. Op zich zijn daarmee vaak de belangrijkste huurrechtelijke aspecten afgedekt, echter u doet er verstandig aan om het huurcontract wel door het advocatenkantoor huurrecht Den Haag te laten controleren. Met een eenvoudige check weet u zeker dat uw belangen eveneens goed zijn verwoord binnen het huurcontract. Onderteken het huurcontract pas als u weet dat het huurcontract juridisch akkoord is bevonden.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 75

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op