Advocaten huurrecht Utrecht

Wilt u in Utrecht een woon-, kantoor- of bedrijfsruimte huren schakel dan Advocaten huurrecht Utrecht in. Veelal geldt voor kantoren en bedrijfsverhuur dat de te huren vastgoed een gunstige locatie moet hebben. Gewoonlijk bieden vastgoed handelaren panden voor verhuur aan zodat u uw onderneming kunt vestigen. Dat is mooi meegenomen omdat u zo niet hoge kosten kwijt bent aan de koop van een pand. Toch moet het voor u duidelijk en helder zijn wat u huurt. Juridisch bent u namelijk verbonden aan de verhuurder en dus dient de huurovereenkomst begrijpelijk te zijn echter dient het ook alles te omvatten betreffende uw eigen rechten en plichten. Een huurovereenkomst vastgoed wordt gewoonlijk door een onderneming of bedrijf voor vele jaren afgesloten, oftewel kan een en ander om een aanzienlijk bedrag gaan. Gaat het dan om een toplocatie, dan betaalt u per maand ook een tophuur. Laat u dan ook vooraf goed informeren omtrent de huurovereenkomst voordat u gaat tekenen. Schakel dan ook altijd een advocaat huurrecht Utrecht in.

Vastgoed verhuur!

U bent in het bezit van een mooi pand of een goede locatie, en dit is een ideale combinatie om het pand voor een kantoor of bedrijf te verhuren. Een dergelijk verhuur verschaft u langdurig een mooie bron van inkomsten op de inleg van uw investering. Dit betekent dan ook dat u een juridisch correcte huurovereenkomst wilt hebben waarmee u voor de lange termijn op een duurzame manier verzekert bent van doorlopende inkomsten. Omdat het pand uw eigendom is, is het voor u zeer belangrijk dat het pand in top conditie blijft. Ook ten tijde dat de huurder in uw pand zit. Schade veroorzaakt door de verhuurder dient dan ook in ere hersteld worden danwel dient daar een geldelijke vergoeding tegenover te staan opdat de schade door u kan worden hersteld. Voor u is het ook van belang dat de betaling van de huur door gaat, huurachterstand kan niet worden geaccepteerd. Daartoe kunt u eventueel een escrow overeenkomst bij een huurovereenkomst afsluiten waarbij u te allen tijde weet dat de huur wordt betaald.

Handel in vastgoed

De handel in vastgoed kan zeer lucratief zijn waarbij voor u als vastgoed handelaar veel kapitaal in om gaat. Eisen aan vastgoed en het door opdrachtgevers gestelde te leveren niveau neemt continu toe. De belangen nemen dan ook snel toe. Het is dan ook in uw belang dat u geen enkel juridisch of financieel risico loopt indien u een huur- of koopcontracten aan gaat. Bij een vastgoed transactie zal veel kapitaal in omgaan, zowel bij huur- als koopovereenkomsten. Laat u dan uw huur- en koopovereenkomsten door advocaten Utrecht goed nakijken om valkuilen eruit te halen. Onze specialisten hebben dan ook jaren ervaring opgedaan met huur- en koopovereenkomsten voor vastgoed.

Vastgoed huurrecht

Wilt u zaken doen binnen de vastgoed sector laat u dan uitvoerig informeren door een advocaat vastgoed“huur”recht. Uw belang is groot en daarom dient u tevens juridisch en financieel correct en sluitende overeenkomsten aangaan. Advocaten Utrecht staan u dan ook graag bij. U kunt bij ons terecht voor de volgende vastgoed huurrecht zaken:

  • Contracten handel en verhuur in vastgoed;
  • Aannemingsovereenkomsten;
  • Lease overeenkomsten en turnkey contracten;
  • Overige vastgoed huurzaken.

Het is voor van groot belang om uw interest – juridisch of economisch – voor de lange termijn veilig te stellen. Achteraf wilt u namelijk niet in de problemen komen wegens een niet opgenomen huurovereenkomst regel. Raadpleeg dan ook advocaten Utrecht om uw huur overeenkomsten concreet dicht te timmeren. Advocaten huurrecht Utrecht staan voor u klaar!

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 75

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op