Heeft u een huurconflict laat u dan adviseren door de huurrecht advocaten. Zodra er een huurcontract wordt afgesloten is er sprake van een verbintenis waar beide partijen aan moeten voldoen. Het contract schept namelijk onderling rechten welke de partijen netjes moet opvolgen. Indien dit niet of onvoldoende gebeurt dan is er sprake van een huurconflict. Dergelijke huurconflicten kunnen escaleren met alle gevolgen van dien. Om de omstandigheden alsnog in goede banen te kunnen leiden, maakt u gebruik van de diensten van de huurrecht advocaten.

Inhuren no cure no pay

Wilt u gebruik maken van de diensten van de advocaat voor huurrecht op basis van no cure no pay? Dan moeten we u teleurstellen. No cure no pay in het huurrecht mag niet in Nederland. Wel kunt u het eerstelijns juridische advies gratis krijgen, waardoor u weet waar u aan toe bent in uw zaak. Welke rechten u heeft, welke plichten u heeft en wat een gang naar de rechter voor consequenties heeft.

Dit betekent dat we uw zaak compleet begeleiden, van eerste brieven tot een eventuele rechterlijke uitspraak. Samen met u bekijken we uw kansen en de mogelijkheden, waarmee we samen eventuele risico's inzichtelijk maken die tijdens het proces kunnen voorkomen. Wilt u een huurrecht zaak voor het gerecht halen, schakel onze huurrecht advocaten daartoe in. Ook u heeft het recht om uw recht te halen.

Advocaten voor bemiddeling

Het kan voorkomen dat uw huurconflict nog niet is ge√ęscaleerd echter dat de spanning wel om te snijden is. U komt er als huurder en verhuurder ook niet meer uit. De woon omstandigheden verslechteren daardoor dan ook. Toch bent u tussen beiden een huurcontract aangegaan en dient u ook op te volgen. Door de inzet van de huurrecht advocaten kunt u tot een compromis komen zodat toch het huurcontract als vanouds wordt doorgezet. Laat u informeren door de huurrecht advocaten in hoeverre bemiddeling uw omstandigheden kan verbeteren.

Schadeloos stelling

Die gene die verantwoordelijke is voor schade, dient die schade ook te vergoeden. Dit geldt zowel voor de huurder als de verhuurder. Het kan echter voorkomen dat de veroorzaker de schade niet herstelt. Dan kan de andere partij de schade herstellen waarbij:

  • de huur tijdelijk omhoog gaat zodat de reparatie bekostigd kan worden zonder dat de last teveel bij de huurder komt te liggen;
  • maar kan ook de huurder tijdelijk geen huur betalen om zo de verzaking van de verhuurder te kunnen repareren.

Indien in deze onenigheid ontstaat kan de huurrecht advocaat uitkomst bieden. Het is simpelweg dat de veroorzaker betaald, maar die betaling kan op verschillende manieren worden geregeld.

Hoorzitting

De omstandigheden kunnen uit de hand zijn gelopen en dus dient er binnen een hoorzitting naar de argumenten van beide partijen worden geluisterd. De huurrecht advocaten plaatsen een en ander binnen het juiste juridische context, waarna de rechter de zaak kan afwegen. Om uw huurrecht zaak optimaal voor te bereiden en goed beslagen ten ijs te komen, neemt u de juridische expertise van de huurrecht advocaten in de arm.

Gratis consult bij juridisch loket

Bij ons juridisch loket kunt u op een makkelijke manier de eerste informatie verkrijgen omtrent wat uw huurrechtelijke positie is indien er sprake is van een huurconflict. Laat u ook informeren bij het loket welke juridische stappen u verder kunt ondernemen om uw gelijk binnen het huurconflict te halen. Laat u daartoe uitvoerig informeren door de huurrecht advocaten.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 75

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op